Wat is nu hot: 9 ideeën voor een moderne kinderkamer

WINEA PRO Tischsystem von WINI Büromöbel: Ein System - alle Lösungen (April 2019).

WINEA PRO Tischsystem von WINI Büromöbel: Ein System - alle Lösungen (April 2019).

Anonim

100 laag Cake-let

Sommige trends in de kinderkamer zijn nietjes geworden die schijnbaar nooit uit gratie zullen vallen (kijkend naar jou, flokati tapijt!), Terwijl anderen een korte, bekroonde prestatie zullen maken - nooit meer gezien. We hebben negen trends afgerond die, als we erop moesten wedden, volgens ons nog een tijdje zullen blijven hangen. De enige gemeenschappelijke deler? Verfijning.

1. Behang: van dramatisch tot grillig, behang en muurstickers zijn een fantastische manier om diepte aan de kamer toe te voegen, zoals te zien in de opmerkelijke kinderkamer van 100 Layer Cake-let, hierboven

Ruby's Gorgeously Glam Nursery

2. Statement Lighting: Wie heeft een mobiel nodig die boven hun wieg hangt als ze een prachtige hanglamp hebben zoals deze van Dutton | Brown?

Style Me Pretty

3. Gouden tonen: gemengd met neutrale of gedempte pastels, voegen goudtonen een vleugje glamour toe zonder te formeel te voelen.

Aubrey's mix van oude en nieuwe familie thuis

4. Harten : niet alleen voor Valentijnsdag! Hang een muursticker op of schilder de eenvoudige vorm om een ​​bericht van liefde naar je kleintje te sturen.

Petit Pan

5. Bamboe en rotan accenten: De natuurlijke tonen van bamboe en rotan zijn geweldig voor het toevoegen van warmte aan elke kamer. Als u een vintage stuk gebruikt, moet u eventuele veiligheidsaanpassingen uitvoeren voordat u deze thuis gebruikt.

Eliza's Eclectic Glam Nursery

6. Verfijnde kunst: Of je nu lokale ambachtelijke markten ondersteunt en prints op je thuisscherm brengt, of investeert in unieke werken die worden doorgegeven aan toekomstige generaties, hang ze op in de kinderkamer en laat ze je kleintje inspireren .

Tiffani Thiessen + Dwell Studio

7. Dramatische muurkleur: afhankelijk van de grootte van de kinderkamer en de hoeveelheid natuurlijk licht die het krijgt, kan het schilderen van de muren een diepe, dramatische blauwe of een heldere, onverwachte kleur een leuke manier zijn om drama aan de kamer toe te voegen.

Domaine

8. Vintage Perzische tapijten: een prachtig tapijt is een zekere manier om een ​​grote dosis raffinement aan elke kinderkamer toe te voegen, hoewel je het misschien wilt ruilen wanneer je kleintje oud genoeg wordt om met schilderen op hun ezel te beginnen.

Style Me Pretty

9. Neutralen : deze neutrale kleuren zijn allesbehalve saai. De perfecte combinatie van grijs en wit en een vleugje natuurlijk linnen vormen een combinatie van een spa-achtige sfeer die zeker kalmeert.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.