Wat is jouw type? Lettertypen en hun Furniture Doppelgangers

People Finding Secret Hidden Rooms In Their Homes ! (Juli- 2019).

Anonim

Het begon, zoals de dingen zo vaak doen, met een Comic Sans-grap. Vanaf dat moment was de Slack-chat van ons team gonst van lettertypen en meubels (en decor) -vergelijkingen. Hieronder staan ​​enkele zeer wetenschappelijke, internationaal gerenommeerde ontwerp (grafische): design (meubel) analogieën van de creatieve geesten van Apartment Therapy Editorial.

Arme, arme Comic Sans. Het kan gewoon geen pauze nemen! Het is de favoriete kloppende jongen van het internet geworden, steno voor verouderde smaak en moeder vibes. Het is een overblijfsel van die vroege AOL-dagen waarin je berichten in heldere, levendige kleuren hebt verzonden vanaf een e-mailadres dat leek op SportySpice4Eva. De opblaasbare bank is een overblijfsel van diezelfde technicolor, Limited Too-heavy time. Evenzo bolvormig en belachelijk, zowel opblaasbare banken als Comic Sans geven een wanhopige schreeuw van HEY GUYS dat ik LEUK ben.

Oké, dus we weten dat de stenen pot geen meubels is, maar deze worden tegenwoordig zo vaak gebruikt in de inrichting dat we het een inclusie waard vonden. Net als de geliefde Ball mason jar, heeft Helvetica last van hipsteroververzadiging. Slank en multifunctioneel, zowel het lettertype als de pot kunnen worden gebruikt om een ​​statement te maken in combinatie met meer showachtige stukken, of op zichzelf worden gebruikt om mensen te laten weten dat je relaxed bent en je werk / cocktail / huwelijk wilt laten spreken voor zelf.

Zowel Papyrus als rieten stoelen zorgen voor een funky, opvallende kitsch. Het grote verschil is dat een rieten stoel met de juiste styling er fantastisch uit kan zien en aarde moeder-y, terwijl Papyrus stevig geplant blijft, niet alleen in het land van de kitsch, maar ook aan de verkeerde kant van de rails.

Ik moet aan de bovenkant duidelijk maken dat een gordijn met houten kralen mee zou sjouwen met het team Papyrus, terwijl een plastic gordijn met kralen 100% Hobo is. Populair als een filmposter-lettertype in de late jaren '60 en vroege jaren '70, het geeft een hippie tegencultuur sfeer, maar doet niet zo moeilijk als Mojo.

Schoon, klassiek en suggestief, zowel het lettertype als de stoel hebben het afgelopen decennium een ​​opleving in populariteit gezien. Niet alleen voor liefhebbers van MCM-stijl, zowel de stoel als het lettertype zijn op enkele verrassende plaatsen uitgekomen, ook wel de Pittsburgh Steelers-uniformen (het lettertype, niet de stoel). Kun je je niet voorstellen dat een scherp geklede reclameman van vandaag of vorig jaar zich aftekent op een gestroomlijnde, futuristische advertentie vanaf de stoel van een Eames-stoel, waarbij hij design / ontwerpnirvana bereikt.

Maar één grote vraag blijft: welk thuisontwerpelement is de tegenhanger van ons geliefde Windings-lettertype?

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.