Win deze 15,6-Gator-serie en Easy Steam Mop van Dirt Devil!

Anonim


To Main Giveaway Page

Naam: 15.6V Gator-serie en Easy Steam Mop
Winkel: Dirt Devil
Waarde: $ 110

Beschrijving: De Gator-serie is de nieuwste handzuiging van Dirt Devil en is het perfecte vakantiegift. Een eenvoudig open, éénknops-vuilbeker elimineert de interactie met rommel, bespaart tijd en houdt uw handen schoon.

De kracht van stoom met de innovatie van Dirt Devil! Deze opmerkelijke stoomzwabber is voorzien van een continu stoomgenererend systeem dat stoom verdeelt over het hele oppervlak van de pad. De soepele, gelijkmatige stoom helpt pad drenken te verminderen voor minder uitstrijkjes en strepen. De Easy Steam maakt gebruik van gewoon leidingwater en is in slechts 30 seconden klaar!

GELIEVE HET FORMULIER HIERONDER IN TE VULLEN OM DEZE GIVEAWAY TE GAAN!

Opmerking: U MOET het onderstaande formulier invullen om in aanmerking te komen om te winnen. Het posten in de sectie Reacties wordt altijd aangemoedigd, maar kwalificeert u NIET voor de weggever.

ALLE INFO:
Naar Today's Other Giveaways
Naar de hoofdpagina van de weggeefactie

2009 OFFICIËLE GIVEAWAY REGELS :

Vul het aanmeldingsformulier in dit bericht in. U mag slechts EEN INGANG per persoon per GIVEAWAY ITEM. Dubbele items worden genegeerd. Inzendingen voor elk gepost item zijn 3 dagen na de verzenddatum geopend (bijvoorbeeld als een designcadeau wordt geplaatst op 12:00 uur EST op maandag, is het geopend voor inzendingen tot donderdag om 12:00 uur EST). Gegevens die worden gegenereerd door script-, macro- of andere geautomatiseerde middelen zijn ongeldig. Normale tijd, tol, verbinding en gebruiksnelheden, indien van toepassing, in rekening gebracht door uw internetprovider, zijn van toepassing. Alle inzendingen worden het eigendom van de Apartment Therapy Media. Winnaars worden willekeurig gekozen. Alle registraties moeten het geldige e-mailadres van de deelnemer bevatten. Het e-mailadres van online-deelnemers is de identiteit van de deelnemer en, indien geselecteerd voor een prijs, de identiteit van de winnaar. Alle prijzen worden verzonden naar het adres dat vermeld staat op uw inschrijfformulier. U moet een inwoner van de VS zijn van 18 jaar of ouder om deel te nemen. Medewerkers, partners en verkopers van Apartment Therapy en hun naaste familieleden komen niet in aanmerking voor deelname. Klik hier voor volledige regels.

Meer berichten in Holiday Giveaway 2009 - Unplggd - Prijzen

Win deze Innovator Curated Desk Set van FitzGerald Coleman!

Win deze LabelWriter Twin Turbo 450 van Dymo!