Win deze Bouroullec Brothers Algue van BabyGeared!

Anonim

Aan alle appartementtherapie Holiday Giveaways

Naam: Algue van Ronan & Erwan Bouroullec
Winkel: BabyGeared
Waarde: $ 225

Beschrijving: Ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec en gemaakt door Vitra, zijn Algues tegelijkertijd interieurcomponenten en decoratieve elementen.

De plastic elementen doen denken aan planten en kunnen aan elkaar worden gekoppeld om webachtige structuren te vormen - van lichtgordijnen tot ondoorzichtige, dikke scheidingswanden. 25 Algen zijn nodig voor een vierkante meter lichtnetnet. De algen worden geleverd in verpakkingen van 50 (= 2 m²). Pakket is verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, zwart, groen, rood, lichtgroen, lichtrood, transparant. Gemaakt van spuitgegoten kunststof. Elk stuk meet 12.25wx 10h x 1.5d inches. Ga onder de vouw om binnen te gaan!

GELIEVE HET FORMULIER HIERONDER IN TE VULLEN OM DEZE GIVEAWAY TE GAAN!

Opmerking: je MOET het formulier invullen om in aanmerking te komen om te winnen. Het posten in de sectie Reacties wordt altijd aangemoedigd, maar kwalificeert u NIET voor de weggever.

--------------------

Ga naar:

• Alle appartementstherapiegeschenken : dagelijks om 10:45 uur en om 12:30 uur EST.
• Alle Kitchn Cooking Giveaways : dagelijks geplaatst om 12.30 uur EST.
• Alle Unplggd Tech Giveaways : dagelijks geplaatst om 12.30 uur EST.
• Alle Giveaways van Ohdeedoh Childrens : dagelijks geplaatst om 12.30 uur EST.
• All Re-Nest Green Giveaways : dagelijks geplaatst om 12.30 uur EST.

2010 Holiday Giveaway Rules

Vul het aanmeldingsformulier in dit bericht in. U mag slechts EEN INGANG per persoon per GIVEAWAY ITEM. Dubbele items worden genegeerd. Inzendingen voor elk gepost item zijn 3 dagen na de verzenddatum geopend (bijvoorbeeld als een designcadeau wordt geplaatst op 12:00 uur EST op maandag, is het geopend voor inzendingen tot donderdag om 12:00 uur EST). Gegevens die worden gegenereerd door script-, macro- of andere geautomatiseerde middelen zijn ongeldig. Winnaars worden willekeurig gekozen. U moet een inwoner van de VS zijn van 18 jaar of ouder om deel te nemen. (Giveaway-regels en voorschriften in andere landen voorkomen dat we prijzen aanbieden aan inwoners van buiten de VS) Medewerkers, partners en verkopers van Apartment Therapy en hun naaste familieleden komen niet in aanmerking voor deelname. Klik hier voor volledige regels.

--------------------

Help ons terug te geven!

Dit jaar viert appartementstherapie de geest van geven door samen te werken met DonorsChoose voor onze vakantieaanbieding van 2010. Net zoals we iets aan u weggeven, kunt u iets terug doen door ons te helpen bij het financieren van klaslokaalprojecten in het hele land. Ons doel is $ 15.000 voor 15 december. Je hoeft niet te doneren aan donoren. Kies ervoor om een ​​van onze weggeefprijzen te winnen; we denken gewoon dat het cool is om te doen. Een extra stimulans nodig? We zullen onze fondsenwervingsvooruitgang elke vrijdag volgen in een speciale DonorsChoose-post, waar we ook onthullen welke dingen de staf van de appartementstherapie bereid is te doen als we ons doel bereiken!

>> Bekijk onze Donors Kies nu pagina.

--------------------

Bird Image: met dank aan Amber Gibbs @ AlphaStamps

Populaire Categorieën