Win dit Movie Poster-pakket van Chronicle Books and Posteritati!

Anonim


To Main Giveaway Page

Naam: Art of the Modern Movie Poster- boek en 2 originele filmposters
Winkel: Chronicle Books and Posteritati
Waarde: $ 255

Vandaag in onze Holiday Giveaway zijn we blij om dit Art of the Modern Movie Poster- boek van Chronicle Books weg te geven, samen met je keuze uit 2 originele filmposters van Posteritati (zie de selectie hieronder). De Art of the Modern Movie-affiche is het eerste en laatste woord over het post-WWII-filmposterontwerp en de selecties in het boek zijn verzameld uit de beroemde verzameling van Posteritati. Dit is een geweldige combinatie voor de filmliefhebber in ieder van ons. Klik hieronder als u deze weggeefactie wilt invoeren. Om al onze Giveaways te zien, klik hier.

To Main Giveaway Page

Als je de winnaar bent, kun je 2 van de originele posters hieronder kiezen:


Bovenste rij, van links naar rechts: The Empire Strikes Back (Argentinië) The Muppets Take Manhattan, DOA; Onderste rij: Between Time and Timbuktu, Monty Python Live in the Hollywood Bowl

>> Naar hoofdpagina Giveaway

----------------

-----------------

OFFICIËLE GIVEAWAY REGELS:

Vul het aanmeldingsformulier in dit bericht in. U mag slechts EEN INGANG per persoon per GIVEAWAY ITEM. Dubbele items worden genegeerd. Inzendingen voor elk gepost item zijn 3 dagen na de verzenddatum geopend (bijvoorbeeld als een designcadeau wordt geplaatst op 12:00 uur EST op maandag, is het geopend voor inzendingen tot donderdag om 12:00 uur EST). Gegevens die worden gegenereerd door script-, macro- of andere geautomatiseerde middelen zijn ongeldig. Normale tijd, tol, verbinding en gebruiksnelheden, indien van toepassing, in rekening gebracht door uw internetprovider, zijn van toepassing. Alle inzendingen worden het eigendom van de Apartment Therapy Media. Winnaars worden willekeurig gekozen. Alle registraties moeten het geldige e-mailadres van de deelnemer bevatten. Het e-mailadres van online-deelnemers is de identiteit van de deelnemer en, indien geselecteerd voor een prijs, de identiteit van de winnaar. Alle prijzen worden verzonden naar het adres dat vermeld staat op uw inschrijfformulier. U moet een inwoner van de VS zijn van 18 jaar of ouder om deel te nemen. Medewerkers, partners en verkopers van Apartment Therapy en Martha Stewart Living Omnimedia en hun naaste familieleden komen niet in aanmerking voor deelname. Klik hier voor volledige regels.

Meer berichten in Martha Stewart Holiday Giveaway - 2008 - Appartementtherapie - Prijzen

Win deze Cole-stoel vanuit kamer en bord!

Win deze Storage Bushel van Hable Construction!

Populaire Categorieën