The Wired Store

Anonim

De vijfde jaarlijkse Wired Store is geopend voor de feestdagen en wil je helpen je wensenlijstje voor je vakantie te maken. Met een aantal van de meest opwindende producten op het gebied van technologie en design, is de Wired Store een erg leuke plek om te lezen en inspiratie op te doen. Met prijspunten van $ 10 tot meer dan $ 5000, grote naammerken en Etsy-ambachtslieden is er iets voor bijna elk budget en elke stijl die hier te vinden is.

Met een bekend ontwerp van vorig jaar was de winkel onderverdeeld in verschillende ervaringen. Elke ervaring was ofwel gecentreerd rond een ander deel van het huis of een activiteit, populaire ervaringen omvatten de keuken en gaming. De ervaringen maakten het gemakkelijk om niet alleen geschenken te vinden die perfect waren voor liefhebbers van buiten of hoog design, ze boden ook een manier om de producten te ervaren in een huiselijke omgeving met verschillende thuisbioscoopopstellingen in de winkel.

Na een zitplaats in een van de home theatre-ervaringen onder het genot van een gratis Arizona groene thee (er zijn twee koelkasten vol met gratis drankjes in de winkel, een met Arizona-dranken en de andere energiedranken van Cafe Bustelo) werden we weggeblazen door hoe prachtig Star Trek keek. De film wordt vertoond op een LG 47-inch Full HD 1080p LCD-tv die is gekoppeld aan de BD-390 Blu-ray Disc-speler van LG en het effect is verbluffend. We weten niet zeker of we het zweet op onze favoriete Enterprise-engineer hebben opgemerkt tijdens het kijken naar de film in IMAX, maar we hebben het hier zeker opgemerkt.

Wij bij Unplggd waren verheugd om te zien en te spelen met enkele van de producten waar we het op onze site over hebben gehad. Deze omvatten de Minty Boost van Adafruit Industries, het Woodtec Dual Docking Station en Joey Roth Ceramic Speakers. Rondlopen in de winkel voelde op sommige momenten alsof je rondliep in een bakstenen versie van Unplggd, met uitzondering natuurlijk, als het een baksteen en mortel was geweest, zouden er veel meer Macs in de buurt zijn geweest. De winkel was ook een geweldige plek om te leren over nieuwe producten, zoals Kapitall, een nieuwe online beleggingstool (die draaide op de enige Apple in de winkel, een MacBook).

De Wired Store fungeert niet alleen als een plek om de toevoegingen aan de wensenlijst te inspireren, maar organiseert ook verschillende evenementen, waaronder Game Day Sundays en een foto- en videokliniek met The North Face Expedition Fotograaf Jimmy Chin en Videograaf Renan Ozturk.

Zoals in het geval van de vorige incarnaties van de Wired Store, gaan items die u in de winkel koopt niet met u mee naar huis (met uitzondering van de Wired-merchandise). Items worden online gekocht bij de kiosken die zich in de winkel bevinden en vervolgens naar u worden verzonden. Natuurlijk kunt u ook alle items bij u thuis kopen, aangezien de daadwerkelijke aankoop via de online Wired Store gebeurt.

Bezoek de Wired Store voor meer informatie over de winkel, evenementen en de must-have-producten.

[Afbeeldingen Justin Shockley]

Populaire Categorie├źn