Houtkachels: hou je warm als bladeren en temperaturen vallen

Anonim

Ik heb een vreselijke bloedsomloop, wat betekent dat mijn ledematen meestal koud genoeg zijn om een ​​bloemenbezorgtruck in de koelkast te zetten op een rit van vier uur door de woestijn. Als de zomer voorbij is, ga ik snel op zoek naar manieren om lekker warm te blijven.

In mijn huis betekent dit dat je de houtkachel moet opkrikken. Ik hou van de geur van een houtvuur en de huiselijke warmte die het geeft. (Een lieve pup om je voeten warm te houden, zoals die in deze omgebouwde graanschuur, doet zeker geen kwaad.)

Houtkachels doen het goed in meerdere instellingen. Je kunt een ouderwetse uitziende in een modern huis steken, en omgekeerd. Ongeacht de stijl, er is altijd wel iets opvallend aan een kolenzwarte kachel tegen de achtergrond van een voornamelijk witte kamer.

1. Rusticiteit breekt een anders moderne witte keuken in Denemarken. Kachel aan de kant, bekijk die houten balken! Van Bo Bedre.
2. Meer Scandinavische dromen in een gerenoveerd huis uit de jaren 1920. Van Hus & Hem.
3. Een huisje in Kent met een hoekje voor een vuurplaats. Van filmfotografie locatie.
4. Alexandra Hoek ontwierp dit Los Feliz-pension met een kleine houtkachel als centraal punt in zijn kleine woonkamer. Van 4 Life Home.
5. Deze rustieke kamer in Germaanse stijl Oswald's Mill is een complete knaller. Je kunt meer van Oswald's Millhere zien.

(Leadfoto: Expressen, al anderen: zoals hierboven gelinkt.)

Populaire Categorieën