De coolste tafels ter wereld

Philippe Geubels beste moppen aan tafel De Laatste Show (April 2019).

Philippe Geubels beste moppen aan tafel De Laatste Show (April 2019).

Anonim

Een tafel is vrij eenvoudig, toch? Een platform opgehangen in de lucht, misschien door middel van sommige benen? Nou, het concept is vrij eenvoudig - maar dat betekent niet dat tafels saai moeten zijn. Deze zeven ontwerpers hebben gedacht (in sommige gevallen echt ver) buiten de doos om je tafels te brengen die je zullen verrassen en verrukken en je misschien zelfs uren laten amuseren.

Boven: de slimme mensen van de Nederlandse studio Ontwerpduo bedachten deze tafel, genaamd Marbelous, met daarin honderden kleine paadjes waarlangs knikkers kunnen reizen. Bekijk hun website voor een video van de tafel in actie. Je zult nooit meer tevreden zijn met eenvoudige oude vierpotige tafels.

Deze grillige salontafel kan van jou zijn voor £ 7, 800.00 van Duffy London, en kan het beste worden genoten tijdens het luisteren naar dit nummer bij herhaling.

Ik heb al lang gefascineerd gefascineerd door de Shuffle-tafel, een ontwerp van Mia Hamm voor het Nederlandse label & traditie, dat uit gelijke delen bestaat, meubels en speelgoed. De tafel bestaat uit een reeks houten kralen op een spoel, die je desgewenst kunt verwijderen en rangschikken. (Topafbeelding van huis naar huis.)

Deze ontwerpen van Greg Klassen zijn een beetje serieuzer maar niet minder mooi. Hij neemt stukken hout en gebruikt hun natuurlijke contouren, plus stukjes blauw getint glas, om tafels te creëren die op miniatuurlandschappen lijken.

Kunstenaar Yves Klein ontwierp deze fantastische salontafel, gevuld met pigment in zijn kenmerkende blauw. Het wordt aangeboden door Artware en is [prijs op aanvraag]. Als je het moet vragen, zei mijn moeder altijd, kun je het niet betalen. Maar je kunt dromen. (Bovenste afbeelding van AD España. Hier kunt u meer afbeeldingen van de tafel zien, inclusief de roze en gouden soorten.)

Deze schommeltafel, ook van Duffy London, zorgt ervoor dat conferentiegesprekken minimaal 50% minder geestdodend zijn.

En tot slot, van ontwerper Benjamin Nordsmark, via Yellowtrace, een tafel die ook een labyrint is. Mooi a-doolhof.

Populaire Categorieën