U moet deze onverwacht Edge-y-manier proberen om een ​​pop van kleur toe te voegen

Curious Beginnings | Critical Role | Campaign 2, Episode 1 (Juli- 2019).

Anonim

Voor iedereen die fan is van kleuren buiten de lijnen - zowel letterlijk als figuurlijk - is hier een onverwachte verfbeurt: verf gewoon de rand. Het is een eenvoudig project dat je in een weekend knock-out kunt brengen, zoek gewoon naar een korte kant van ... iets dat een pop van kleur zou kunnen gebruiken. Dit zijn onze ideeën:

Verf de rand van een deur

Als een verborgen tatoeage wordt deze edgy spuitjob alleen gezien als je dat wilt. Maar je moet houden van wat het doet met zowel kleurrijke als neutrale kamers, zoals het levendige tafereel aan het begin van het septembernummer van Good Housekeeping en het neongroene accent in Jen & Nate's Upcycled Mix.

Verf de rand van een canvas

Als je omwikkelde canvasstukken bij je hebt, bind ze dan samen met een gedeeld randdetail (bonuspunten als je een accentmuur combineert, zoals op de Instagramfoto hierboven van Claire Zinnecker, genomen in het Shanghai Art District).

Verf de rand van een plank

Ga subtiel, met een kleur dicht bij de schaduw van je houten plank (zoals de metalen gouden plank van At Home in Love), of gek, met een pop van het helderste neonroze die je kunt vinden (zoals in het huis van Silke Neumann in Berlijn, van Freunde von Freunden).

...of iets anders!

Geen oppervlak is veilig. Probeer het op iets groots zoals de rand van een bureau, of iets kleins als een snijplank (zoals ze deden op A Beautiful Mess).