Dus jonge moeder

Anonim

  • Locatie: alleen online
  • Website: soyoungmother.com

Winkel geschiedenis

  • Opgericht door: Catherine Choi
  • Hoofdkantoor: Toronto, Canada

Een zeker teken van een goed kinderproduct is dat ouders het graag voor zichzelf gebruiken. En een zeker teken van een geweldige luiertas is dat je hem zou willen gebruiken lang nadat je luiers draagt. Dus Young Mother levert op beide fronten met een kleine, maar zorgvuldig ontworpen collectie lunch- en lifestyle-tassen die gelijkwaardig aantrekkelijk en functioneel zijn.

De moeder (en nu zakenvrouw) achter So Young Mother is Catherine Choi, die ik vorige maand een kans had om elkaar te ontmoeten op de Playtime New York-beurs. Ze is elegant en goedbedoeld maar toch toegankelijk en down to earth en het was duidelijk dat haar producten een verlengstuk van zichzelf zijn en een uitdrukking van haar gevoeligheden.

Dus Young Mother biedt twee "lifestyle" -tassen aan - een subtiele taalkeuze die hun esthetische afwijking van een traditionele luiertas aangeeft - de Emily en de Charlie. Beiden hebben alle functies die je wilt om je spullen en je spullen te huisvesten en te organiseren, maar laten je incognito gaan naar een vergadering, afspraak of lunch met een vriend zonder uitzenden, "hey, ik heb hier luiers!" De Charlie Bag (uitverkocht tot sept.) Is opzettelijk vadervriendelijk met een canvas buitenkant in drie aardachtige kleuren. Charlie verkoopt voor $ 145 en Emily voor $ 105.

De koeltassen en lunchdozen (beide zijn geïsoleerd) hebben een buitenzijde van gecoat linnen voor een frisse, klassieke look terwijl ze nog steeds praktisch en eenvoudig schoon te vegen zijn. Ze zijn PVC-vrij, ftalaat-vrij en ook loodveilig. Beide zijn voorzien van riemen (afneembaar) voor handsfree dragen of om uw kinderwagen in een lus te leggen. De graphics zijn eenvoudig en lief. De koeltassen verkopen voor $ 27, 95 en de grotere lunchboxen voor $ 29, 95.

Bezoek So Young Mother om te bestellen of meer te leren.

Populaire Categorieën